Flødesuppe med gule courgetter
En perfekt cremet, utrolig delikat flødesuppe lavet af gule courgetter med en mærkbar smag af tør hvidvin og fløjlsblød mascarpone-ost.
Tilberedning: 50 min
Let

Tilberedning: 50 min
Let
Ingredienser:
- 1 g hvid peber
- 150 g skalotteløg
- 105 g Mascarpone
- 300 g grøntsagsbouillon
- 1100 g Courgetter
- 12 g hvidløg
- 6 g salt
- 70 g smør
- 100 g tør hvidvin
Metode:
- Kom 3 pillede hvidløgsfed og 150 gram skalotteløg, der er pillet og hakket i mindre stykker, i blenderen. Hak i 10 sekunder ved hastighed 10. Tilsæt 70 gram blødt smør skåret i mindre stykker til koppen. Steg i 6 minutter ved 100 °C ved en hastighed på 3 omgange.