Flødesuppe med gule courgetter

En perfekt cremet, utrolig delikat flødesuppe lavet af gule courgetter med en mærkbar smag af tør hvidvin og fløjlsblød mascarpone-ost.

Tilberedning: 50 min

Let

Flødesuppe med gule courgetter

Tilberedning: 50 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g hvid peber
  • 150 g skalotteløg
  • 105 g Mascarpone
  • 300 g grøntsagsbouillon
  • 1100 g Courgetter
  • 12 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 70 g smør
  • 100 g tør hvidvin

Metode:

  1. Kom 3 pillede hvidløgsfed og 150 gram skalotteløg, der er pillet og hakket i mindre stykker, i blenderen. Hak i 10 sekunder ved hastighed 10. Tilsæt 70 gram blødt smør skåret i mindre stykker til koppen. Steg i 6 minutter ved 100 °C ved en hastighed på 3 omgange.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover