Torsk i indisk stil
Mør torskefilet tilberedt i damp med en tomatsauce fuld af smag og aroma. Serveret med ris, grød eller indiske brød bliver det et velsmagende og sundt måltid.
Tilberedning: 35 min
Let

Tilberedning: 35 min
Let
Ingredienser:
- 1 g hvid peber
- 1 g gurkemeje
- 3 g spidskommen
- 2 g korianderfrø
- 10 g frisk ingefær
- 2 g cayennepeber
- 4 g garam masala
- 100 g grøntsagsbouillon
- 180 g løg
- 8 g hvidløg
- 9 g salt
- 40 g Rapsolie
- 40 g tomatkoncentrat 30%.
- 400 g Tomater på dåse (i skiver)
- 500 g Torskefilet
- 5 g Gorczyca
Metode:
- Sæt en skål på låget af et bæger uden prop, nulstil vægten, og vej 500 gram torskefilet skåret i mindre stykker af. Krydr torskefileterne med 1 teskefuld salt, 1 teskefuld hvid peber, 1 knivspids cayennepeber og 1 knivspids gurkemeje. Bland det sammen, og sæt det til side.