Torsk i indisk stil

Mør torskefilet tilberedt i damp med en tomatsauce fuld af smag og aroma. Serveret med ris, grød eller indiske brød bliver det et velsmagende og sundt måltid.

Tilberedning: 35 min

Let

Torsk i indisk stil

Tilberedning: 35 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g hvid peber
  • 1 g gurkemeje
  • 3 g spidskommen
  • 2 g korianderfrø
  • 10 g frisk ingefær
  • 2 g cayennepeber
  • 4 g garam masala
  • 100 g grøntsagsbouillon
  • 180 g løg
  • 8 g hvidløg
  • 9 g salt
  • 40 g Rapsolie
  • 40 g tomatkoncentrat 30%.
  • 400 g Tomater på dåse (i skiver)
  • 500 g Torskefilet
  • 5 g Gorczyca

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af et bæger uden prop, nulstil vægten, og vej 500 gram torskefilet skåret i mindre stykker af. Krydr torskefileterne med 1 teskefuld salt, 1 teskefuld hvid peber, 1 knivspids cayennepeber og 1 knivspids gurkemeje. Bland det sammen, og sæt det til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover