Polenta med parmesanost

Polenta, også kendt som mamaliga, er semulje kogt i vand eller bouillon. Den kan serveres i flydende form eller afkølet og stegt, grillet eller bagt.

Tilberedning: 45 min

Let

Polenta med parmesanost

Tilberedning: 45 min

Let

Ingredienser:

  • 1000 g vand
  • 20 g bouillonpasta - CVR
  • 60 g parmesanost
  • 10 g olivenolie
  • 250 g majsgryn

Metode:

  1. Tilsæt 60 gram parmesanost hakket i mindre stykker til koppen. Hak i 20 sekunder ved en hastighed på 20 omdrejninger. Brug en spatel til at overføre indholdet til en skål, og sæt den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover