Smuldrende tærte med jordbærmarmelade
Den delikate mørdej udgør den perfekte base for den fløjlsbløde mascarponecreme, som er let sød og perfekt cremet. På toppen af tærten er der saftige jordbær og hindbær, som tilfører friskhed og frugtsyre, der perfekt afbalancerer sødmen i vaniljecremen.
Tilberedning: 2h
Let

Tilberedning: 2h
Let
Ingredienser:
- 80 g vand
- 500 g Mascarpone
- 30 g CVR-sukker
- 300 g 36% fløde
- 250 g hindbær
- 100 g sukker
- 200 g smør
- 60 g Hele hønseæg
- 300 g hvedemel type 550
- 250 g jordbær
- 12 g Gelatine
- 300 g Jordbærmarmelade med lavt sukkerindhold
Metode:
- Sæt en skål på koppens låg, og vej 250 gram jordbær uden stilk af. I en anden skål vejes 250 gram hindbær af. Sæt dem til side.