Smuldrende tærte med jordbærmarmelade

Den delikate mørdej udgør den perfekte base for den fløjlsbløde mascarponecreme, som er let sød og perfekt cremet. På toppen af tærten er der saftige jordbær og hindbær, som tilfører friskhed og frugtsyre, der perfekt afbalancerer sødmen i vaniljecremen.

Tilberedning: 2h

Let

Smuldrende tærte med jordbærmarmelade

Tilberedning: 2h

Let

Ingredienser:

  • 80 g vand
  • 500 g Mascarpone
  • 30 g CVR-sukker
  • 300 g 36% fløde
  • 250 g hindbær
  • 100 g sukker
  • 200 g smør
  • 60 g Hele hønseæg
  • 300 g hvedemel type 550
  • 250 g jordbær
  • 12 g Gelatine
  • 300 g Jordbærmarmelade med lavt sukkerindhold

Metode:

  1. Sæt en skål på koppens låg, og vej 250 gram jordbær uden stilk af. I en anden skål vejes 250 gram hindbær af. Sæt dem til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover