Burek med spinat og ricotta

Burek er en ret fra Balkan, som i dette tilfælde består af tynde lag filodej og et saftigt, smagfuldt fyld af spinat og ricotta. Fantastisk som snack, forret eller endda morgenmad.

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Burek med spinat og ricotta

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 750 g ricotta-ost
  • 50 g danskvand
  • 400 g filodej
  • 30 g hvidløg
  • 12 g salt
  • 100 g smør
  • 400 g spinat
  • 50 g Rapsolie

Metode:

  1. Placer en skål på koppens låg. Nulstil vægten, og vej 50 gram olie af i den.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover