Burek med hytteost

Burek med ost er en ret fra Balkan, som består af tynde lag filodej og et fyld af hytteost. Den er god som snack, forret eller endda morgenmad.

Tilberedning: 1h 20 min

Medium

Burek med hytteost

Tilberedning: 1h 20 min

Medium

Ingredienser:

  • 300 g 30% fløde
  • 50 g danskvand
  • 400 g filodej
  • 12 g salt
  • 120 g Hele hønseæg
  • 50 g Rapsolie
  • 500 g Halvfed kvarkost

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af koppen. Nulstil vægten, og vej 400 gram filodej af i den. Sæt skålen til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover