Kartoffel-gnocchi

Gnocchi er en slags italienske dumplings, der tilberedes af kogte kartofler, mel og parmesanost, hvorefter de koges i kogende vand og serveres med forskellige saucer og toppings.

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Kartoffel-gnocchi

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 3000 g vand
  • 15 g kogesalt
  • 50 g parmesanost
  • 8 g salt
  • 50 g smør
  • 700 g sene kartofler
  • 30 g Kartoffelstivelse
  • 400 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Tilsæt 50 gram parmesanost skåret i mindre stykker til koppen.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover