Ristet peberpasta

Ristet peberpasta er et smagfuldt og syrligt tilbehør, der er ideelt som smørepålæg til brød, som dip til grøntsager eller som base for saucer.

Tilberedning: 1h

Let

Ristet peberpasta

Tilberedning: 1h

Let

Ingredienser:

  • 1 g Chiliflager
  • 15 g hvidløg
  • 10 g citronsaft
  • 1000 g rød peber
  • 25 g olivenolie
  • 300 g Fetaost

Metode:

  1. Forvarm ovnen til 220 °C med termofunktionen. Læg peberfrugterne hele på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag dem i 45 minutter. Mens peberfrugterne bages, brænder deres skind, men fjern det senere.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover