Boghvedepandekager

Boghvedepandekager er kendetegnet ved deres mere intense smag og kan være et godt alternativ til dem, der er på en glutenfri diæt. Boghvedemel indeholder mange værdifulde ingredienser som kalium, zink, calcium og B-vitaminer.

Tilberedning: 25 min

Let

Boghvedepandekager

Tilberedning: 25 min

Let

Ingredienser:

  • 250 g vand
  • 3 g sukker
  • 3 g salt
  • 180 g Hele hønseæg
  • 130 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 180 g boghvedemel
  • 60 g Rapsolie

Metode:

  1. Sæt en stav i koppen. Tilsæt 130 gram mælk eller grøntsagsdrik, 250 gram vand, 1/2 teskefuld salt og 1/2 teskefuld sukker i koppen. Tilsæt 180 gram boghvedemel, 3 æg og 6 spiseskefulde rapsolie. Bland i 3 minutter ved 6 hastigheder.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover