Boghvedepandekager
Boghvedepandekager er kendetegnet ved deres mere intense smag og kan være et godt alternativ til dem, der er på en glutenfri diæt. Boghvedemel indeholder mange værdifulde ingredienser som kalium, zink, calcium og B-vitaminer.
Tilberedning: 25 min
Let

Tilberedning: 25 min
Let
Ingredienser:
- 250 g vand
- 3 g sukker
- 3 g salt
- 180 g Hele hønseæg
- 130 g Drikkemælk, 2 % fedt
- 180 g boghvedemel
- 60 g Rapsolie
Metode:
- Sæt en stav i koppen. Tilsæt 130 gram mælk eller grøntsagsdrik, 250 gram vand, 1/2 teskefuld salt og 1/2 teskefuld sukker i koppen. Tilsæt 180 gram boghvedemel, 3 æg og 6 spiseskefulde rapsolie. Bland i 3 minutter ved 6 hastigheder.