Agurker i chilimarinade
Krydrede, søde og syrlige syltede agurker er perfekte som tilbehør til hovedretter eller som en selvstændig snack.
Tilberedning: 2h
Medium

Tilberedning: 2h
Medium
Ingredienser:
- 100 g vand
- 400 g Vineddike
- 40 g chilipeber
- 2 g Chiliflager
- 500 g sukker
- 3000 g agurker
- 50 g hvidløg
- 80 g salt
- 200 g Rapsolie
Metode:
- Placer dampkogerens første etage på koppens låg, og afvej 3.000 gram grundigt skrubbede agurker, der er skåret på langs i kvarte eller skiver på 1 cm. Kom agurkerne i en stor gryde med vand. Sæt en skål på koppens låg uden kork, nulstil vægten, og vej 80 gram salt af. Drys saltet over agurkerne, bland det grundigt, og sæt det til side i en time under omrøring hvert 15. minut.