Agurker i chilimarinade

Krydrede, søde og syrlige syltede agurker er perfekte som tilbehør til hovedretter eller som en selvstændig snack.

Tilberedning: 2h

Medium

Agurker i chilimarinade

Tilberedning: 2h

Medium

Ingredienser:

  • 100 g vand
  • 400 g Vineddike
  • 40 g chilipeber
  • 2 g Chiliflager
  • 500 g sukker
  • 3000 g agurker
  • 50 g hvidløg
  • 80 g salt
  • 200 g Rapsolie

Metode:

  1. Placer dampkogerens første etage på koppens låg, og afvej 3.000 gram grundigt skrubbede agurker, der er skåret på langs i kvarte eller skiver på 1 cm. Kom agurkerne i en stor gryde med vand. Sæt en skål på koppens låg uden kork, nulstil vægten, og vej 80 gram salt af. Drys saltet over agurkerne, bland det grundigt, og sæt det til side i en time under omrøring hvert 15. minut.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover