Boller med bolognese-fyld

Gærede, luftige boller fyldt med et smagfuldt og aromatisk fyld af hakket kød i bolognesesauce med tilsætning af trevlet mozzarellaost.

Tilberedning: 2h

Medium

Boller med bolognese-fyld

Tilberedning: 2h

Medium

Ingredienser:

  • 100 g vand
  • 2 g sort peber
  • 1 g oregano
  • 5 g frisk basilikum
  • 150 g mozzarella
  • 1 g timian
  • 500 g Hakket oksekød
  • 150 g løg
  • 35 g sukker
  • 150 g gulerødder
  • 24 g salt
  • 100 g smør
  • 60 g Hele hønseæg
  • 40 g æggeblommer fra høns
  • 300 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 20 g komprimeret bagegær
  • 100 g selleri
  • 80 g Rapsolie
  • 50 g tomatkoncentrat 30%.
  • 615 g hvedemel type 450
  • 20 g nigella
  • 300 g tomatpuré

Metode:

  1. Tilsæt 300 gram mælk, 30 gram sukker og 20 gram gær i koppen. Opvarm i 1 minut ved 40 °C. Lad det stå i den lukkede kop i 15 minutter.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover