Boller med bolognese-fyld
Gærede, luftige boller fyldt med et smagfuldt og aromatisk fyld af hakket kød i bolognesesauce med tilsætning af trevlet mozzarellaost.
Tilberedning: 2h
Medium
Tilberedning: 2h
Medium
Ingredienser:
- 100 g vand
- 2 g sort peber
- 1 g oregano
- 5 g frisk basilikum
- 150 g mozzarella
- 1 g timian
- 500 g Hakket oksekød
- 150 g løg
- 35 g sukker
- 150 g gulerødder
- 24 g salt
- 100 g smør
- 60 g Hele hønseæg
- 40 g æggeblommer fra høns
- 300 g Drikkemælk, 2 % fedt
- 20 g komprimeret bagegær
- 100 g selleri
- 80 g Rapsolie
- 50 g tomatkoncentrat 30%.
- 615 g hvedemel type 450
- 20 g nigella
- 300 g tomatpuré
Metode:
- Tilsæt 300 gram mælk, 30 gram sukker og 20 gram gær i koppen. Opvarm i 1 minut ved 40 °C. Lad det stå i den lukkede kop i 15 minutter.