Kroketter med kød og peberfrugt
Lækre, sprøde kroketter med aromatisk tomatfyld med hakket kød og rød peberfrugt.
Tilberedning: 1h 30 min
Medium
Tilberedning: 1h 30 min
Medium
Ingredienser:
- 100 g vand
- 250 g vand
- 2 g sort peber
- 1 g oregano
- 500 g Hakket oksekød
- 200 g løg
- 3 g sukker
- 12 g hvidløg
- 12 g salt
- 100 g Brødkrummer
- 300 g Hele hønseæg
- 250 g rød peber
- 250 g Drikkemælk, 2 % fedt
- 125 g Rapsolie
- 75 g tomatkoncentrat 30%.
- 15 g klaret smør
- 230 g hvedemel type 450
- 2 g Hvidløgssalt
- 300 g tomatpuré
Metode:
- Tilsæt 200 gram løg, der er pillet og hakket i mindre stykker, og 3 pillede hvidløgsfed til koppen. Hak i 10 sekunder ved 10 hastigheder. Tilsæt 80 gram olie og 1 teskefuld salt. Sæt en skål på låget af koppen uden kork, nulstil vægten, og vej 500 gram hakket oksekød eller oksekød og svinekød af. Steg det afvejede kød på en pande, mens det steger i løgkoppen. Krydr det med 1 teskefuld salt og 1 teskefuld peber. Steg i 5 minutter ved 105°C med en hastighed på 2 omgange.