Svinekoteletter med svampe og ost
Perfekt saftige, meget møre svinekoteletter fyldt med fyld af svampe og stuvede løg og tilsat ost er en lækker erstatning for klassiske svinekoteletter.
Tilberedning: 6h
Medium

Tilberedning: 6h
Medium
Ingredienser:
- 2 g sort peber
- 300 g løg
- 8 g hvidløg
- 12 g salt
- 100 g Brødkrummer
- 120 g Hele hønseæg
- 400 g friske dyrkede svampe
- 400 g Drikkemælk, 2 % fedt
- 500 g Rapsolie
- 200 g Fed gouda-ost
- 1000 g udbenet rå svinekam
- 30 g hvedemel type 450
Metode:
- Sæt en skål på låget af et bæger uden kork, nulstil vægten, og vej 1.000 gram svinekam i skiver. Der skal være cirka 6 stykker. Bræk svinekammen i meget tynde skiver med en støder, og kom dem over i skålen.