Svinekoteletter med svampe og ost

Perfekt saftige, meget møre svinekoteletter fyldt med fyld af svampe og stuvede løg og tilsat ost er en lækker erstatning for klassiske svinekoteletter.

Tilberedning: 6h

Medium

Svinekoteletter med svampe og ost

Tilberedning: 6h

Medium

Ingredienser:

  • 2 g sort peber
  • 300 g løg
  • 8 g hvidløg
  • 12 g salt
  • 100 g Brødkrummer
  • 120 g Hele hønseæg
  • 400 g friske dyrkede svampe
  • 400 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 500 g Rapsolie
  • 200 g Fed gouda-ost
  • 1000 g udbenet rå svinekam
  • 30 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af et bæger uden kork, nulstil vægten, og vej 1.000 gram svinekam i skiver. Der skal være cirka 6 stykker. Bræk svinekammen i meget tynde skiver med en støder, og kom dem over i skålen.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover