Orzo med svampe og spinat

Perfekt cremet orzo-pasta med sprøde svampe, aromatisk pecorino romano-ost og spinat er en god idé til aftensmad for hele familien.

Tilberedning: 40 min

Let

Orzo med svampe og spinat

Tilberedning: 40 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 200 g orzo-pasta
  • 80 g pecorino romano ost
  • 300 g grøntsagsbouillon
  • 120 g løg
  • 12 g hvidløg
  • 1 g salt
  • 200 g friske dyrkede svampe
  • 200 g spinat
  • 70 g olivenolie
  • 15 g klaret smør
  • 2 g Hvidløgssalt

Metode:

  1. Tilsæt 80 gram pecorino romano-ost skåret i mindre stykker til koppen. Hak i 20 sekunder ved en hastighed på 20 omdrejninger. Brug en spatel til at overføre indholdet til en skål, og sæt den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover