Dampet kalkun i krydderurter

Kaloriefattig, mør kalkunfilet, der smelter på tungen, og som bevarer sin smag og sine næringsstoffer. En marinade af krydderurter bidrager til dens unikke aroma. Den vil være en perfekt tilføjelse til sunde sandwiches, salater og dine yndlingsretter.

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Dampet kalkun i krydderurter

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 1500 g vand
  • 1 g sort peber
  • 5 g citronskal
  • 20 g frisk rosmarin
  • 1500 g kalkunfilet
  • 30 g hvidløg
  • 12 g salt
  • 80 g smør
  • 30 g citronsaft
  • 40 g olivenolie
  • 25 g persilleblade
  • 20 g Szałwia

Metode:

  1. Kom 6 pillede hvidløgsfed i koppen.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover