Salat med kalkun på rucola

Næringsværdier pr. 1 portion: 341 kcal Kulhydrater 28 g Protein 27 g Fedtstoffer 14 g

Tilberedning: 30 min

Let

Salat med kalkun på rucola

Tilberedning: 30 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 100 g cherrytomater
  • 20 g rucola
  • 1 g Urter de Provence
  • 34 g granatæble
  • 15 g Ahornsirup
  • 1 g salt
  • 20 g Sennep
  • 5 g olivenolie
  • 10 g afskallede solsikkefrø
  • 100 g Kalkunbryst uden skind

Metode:

  1. Sæt en skål på koppens låg, nulstil vægten, og vej 100 gram kalkun i skiver af i skålen. Tilsæt 1 knivspids urt de Provence, 1 knivspids salt og 1 knivspids peber til skålen med kalkunen. Bland det sammen, og sæt det til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover