Salat med kalkun på rucola
Næringsværdier pr. 1 portion: 341 kcal Kulhydrater 28 g Protein 27 g Fedtstoffer 14 g
Tilberedning: 30 min
Let
Tilberedning: 30 min
Let
Ingredienser:
- 1 g sort peber
- 100 g cherrytomater
- 20 g rucola
- 1 g Urter de Provence
- 34 g granatæble
- 15 g Ahornsirup
- 1 g salt
- 20 g Sennep
- 5 g olivenolie
- 10 g afskallede solsikkefrø
- 100 g Kalkunbryst uden skind
Metode:
- Sæt en skål på koppens låg, nulstil vægten, og vej 100 gram kalkun i skiver af i skålen. Tilsæt 1 knivspids urt de Provence, 1 knivspids salt og 1 knivspids peber til skålen med kalkunen. Bland det sammen, og sæt det til side.