Empanadas med kylling

Kyllingeempanadas er en populær ret, som stammer fra Latinamerika, især i lande som Argentina, Chile og Colombia. Det er små dumplings fyldt med et aromatisk kyllingefyld, beriget med løg, peberfrugt, majs og krydderier som oregano.

Tilberedning: 1h 20 min

Medium

Empanadas med kylling

Tilberedning: 1h 20 min

Medium

Ingredienser:

  • 500 g kyllingefilet
  • 6 g røget paprika
  • 6 g Sød paprikapulver
  • 2 g Chiliflager
  • 150 g løg
  • 15 g hvidløg
  • 9 g salt
  • 100 g smør
  • 60 g Hele hønseæg
  • 200 g rød peber
  • 100 g majs på dåse
  • 200 g Drikkemælk, 3,2% fedt
  • 80 g olivenolie
  • 1000 g Rapsolie
  • 150 g Fed gouda-ost
  • 20 g tomatkoncentrat 30%.
  • 100 g Tomatpassata
  • 750 g hvedemel type 450
  • 2 g oregano

Metode:

  1. Tilsæt 200 gram mælk, 100 gram smør, 30 gram olivenolie og 1/2 teskefuld salt i en kop.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover