Empanadas med kylling
Kyllingeempanadas er en populær ret, som stammer fra Latinamerika, især i lande som Argentina, Chile og Colombia. Det er små dumplings fyldt med et aromatisk kyllingefyld, beriget med løg, peberfrugt, majs og krydderier som oregano.
Tilberedning: 1h 20 min
Medium
![Empanadas med kylling](https://euimagesd2h2yqnfpu4gl5.cdn5th.com/smart/user_res/bay16819965692175i9i/content/17224234571955e9a6b23.jpg)
Tilberedning: 1h 20 min
Medium
Ingredienser:
- 500 g kyllingefilet
- 6 g røget paprika
- 6 g Sød paprikapulver
- 2 g Chiliflager
- 150 g løg
- 15 g hvidløg
- 9 g salt
- 100 g smør
- 60 g Hele hønseæg
- 200 g rød peber
- 100 g majs på dåse
- 200 g Drikkemælk, 3,2% fedt
- 80 g olivenolie
- 1000 g Rapsolie
- 150 g Fed gouda-ost
- 20 g tomatkoncentrat 30%.
- 100 g Tomatpassata
- 750 g hvedemel type 450
- 2 g oregano
Metode:
- Tilsæt 200 gram mælk, 100 gram smør, 30 gram olivenolie og 1/2 teskefuld salt i en kop.