Torsk i kantarelsvampesauce med broccoli og nye kartofler

Mør, dampet torskefilet i en kantarelsvampesauce serveret med kogt broccoli og nye kartofler er det perfekte valg til en let og sund sommermiddag.

Tilberedning: 50 min

Let

Torsk i kantarelsvampesauce med broccoli og nye kartofler

Tilberedning: 50 min

Let

Ingredienser:

  • 400 g vand
  • 1 g sort peber
  • 60 g 30% fløde
  • 300 g Kantareller
  • 120 g løg
  • 6 g salt
  • 10 g citronsaft
  • 200 g broccoli
  • 300 g tidlige kartofler
  • 360 g Friske torskefileter uden skind
  • 10 g klaret smør
  • 15 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Placer en 1-lags stegeso på låget af koppen uden prop. Nulstil vægten, og vej 200 gram broccolibuketter af på den.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover