Boghvedekoteletter med oliven og soltørrede tomater

Hirsegryn indeholder B-vitaminer, jern og en masse protein og er letfordøjelige og meget velsmagende og næringsrige.

Tilberedning: 1h 20 min

Medium

Boghvedekoteletter med oliven og soltørrede tomater

Tilberedning: 1h 20 min

Medium

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 50 g grønne oliven
  • 2 g stærkt paprikapulver
  • 3 g granuleret hvidløg
  • 4 g Sød paprikapulver
  • 100 g soltørrede tomater
  • 60 g marinade af soltørrede tomater
  • 170 g løg
  • 12 g hvidløg
  • 2 g salt
  • 100 g Brødkrummer
  • 150 g Byggryn
  • 50 g Rapsolie
  • 15 g persilleblade

Metode:

  1. Sæt en skålkurv på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 150 gram hirsegrød af. Skyl grøden grundigt under rindende vand, og kog den efter anvisningen på pakken.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover