Boghvedekoteletter med oliven og soltørrede tomater
Hirsegryn indeholder B-vitaminer, jern og en masse protein og er letfordøjelige og meget velsmagende og næringsrige.
Tilberedning: 1h 20 min
Medium
Tilberedning: 1h 20 min
Medium
Ingredienser:
- 1 g sort peber
- 50 g grønne oliven
- 2 g stærkt paprikapulver
- 3 g granuleret hvidløg
- 4 g Sød paprikapulver
- 100 g soltørrede tomater
- 60 g marinade af soltørrede tomater
- 170 g løg
- 12 g hvidløg
- 2 g salt
- 100 g Brødkrummer
- 150 g Byggryn
- 50 g Rapsolie
- 15 g persilleblade
Metode:
- Sæt en skålkurv på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 150 gram hirsegrød af. Skyl grøden grundigt under rindende vand, og kog den efter anvisningen på pakken.