Boghvedepandekager med mousse

Glutenfri boghvedemelspandekager med kakao og kanel serveret med en lækker pære- og bananmousse er den perfekte opskrift for pandekageelskere.

Tilberedning: 50 min

Medium

Boghvedepandekager med mousse

Tilberedning: 50 min

Medium

Ingredienser:

  • 50 g kokosolie
  • 300 g kokosnød-drik
  • 2 g Stødt kanel
  • 8 g Kakao
  • 300 g pærer
  • 20 g citronsaft
  • 120 g Hele hønseæg
  • 100 g Bananer
  • 120 g boghvedemel
  • 2 g havsalt

Metode:

  1. I en kop tilsættes 300 gram pære, der er skrællet og skåret i mindre stykker, og 100 gram moden banan, der er skrællet og skåret i mindre stykker. Steg i 4 minutter ved 85 °C ved 3 hastigheder.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover