Chokolade-risbudding med hindbær

En utrolig hurtig opskrift til dem, der elsker sød morgenmad eller sunde desserter, f.eks. en meget chokoladeagtig quinoa med kokosspåner og friske hindbær.

Tilberedning: 15 min

Let

Chokolade-risbudding med hindbær

Tilberedning: 15 min

Let

Ingredienser:

  • 50 g Instant ris korn
  • 80 g hindbær
  • 250 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 6 g kokosnøddespåner
  • 10 g Kakaopulver 16 %.
  • 5 g Kokossukker

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, vej 80 gram hindbær af, og sæt den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover