Kartoffelkage med kål, bacon og røget bacon

En vidunderlig delikatesse fra Podlasie, der frister med duften af bagte kartofler og røget svinefedt tilsat bacon og sauerkraut. Kartoffelbabkaen smager fantastisk, når den er stegt sprød, og serveres med kærnemælk, tykmælk, fløde eller svampesauce.

Tilberedning: 3h

Medium

Kartoffelkage med kål, bacon og røget bacon

Tilberedning: 3h

Medium

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 200 g sauerkraut
  • 5 g Kartoffelkrydderi
  • 350 g løg
  • 18 g salt
  • 120 g Hele hønseæg
  • 45 g hvedemel type 550
  • 400 g Udbenet røget bacon
  • 80 g svinefedt
  • 1800 g sene kartofler
  • 15 g Kartoffelstivelse

Metode:

  1. Tilsæt 350 gram skrællede og hakkede løg til koppen. Hak i 10 sekunder ved hastighed 10.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover