Kartoffelkage med kål, bacon og røget bacon
En vidunderlig delikatesse fra Podlasie, der frister med duften af bagte kartofler og røget svinefedt tilsat bacon og sauerkraut. Kartoffelbabkaen smager fantastisk, når den er stegt sprød, og serveres med kærnemælk, tykmælk, fløde eller svampesauce.
Tilberedning: 3h
Medium

Tilberedning: 3h
Medium
Ingredienser:
- 1 g sort peber
- 200 g sauerkraut
- 5 g Kartoffelkrydderi
- 350 g løg
- 18 g salt
- 120 g Hele hønseæg
- 45 g hvedemel type 550
- 400 g Udbenet røget bacon
- 80 g svinefedt
- 1800 g sene kartofler
- 15 g Kartoffelstivelse
Metode:
- Tilsæt 350 gram skrællede og hakkede løg til koppen. Hak i 10 sekunder ved hastighed 10.