Pandekager med nye kartofler og dild
Nye kartofler og aromatisk frisk dild - den perfekte kombination, pakket ind i en delikat pandekage. Dette er en lækker idé til et sommermåltid, hvor du kan bruge en rest kartofler fra aftensmaden.
Tilberedning: 1h
Medium
Tilberedning: 1h
Medium
Ingredienser:
- 250 g vand
- 1 g sort peber
- 200 g løg
- 9 g salt
- 180 g Hele hønseæg
- 230 g hvedemel type 500
- 600 g Kartofler kogt i vand
- 250 g Drikkemælk, 2 % fedt
- 120 g Rapsolie
- 20 g Dildfrø
- 100 g klaret smør
Metode:
- Kom 20 gram frisk dild uden stilk i et mixerbæger. Hak i 5 sekunder ved hastighed 10. Brug en spatel til at overføre indholdet til en skål, og sæt den til side. Kom 200 gram løg, skrællet og skåret i mindre stykker, i koppen. Hak i 10 sekunder ved hastighed 10. Tilsæt 80 g rapsolie. Steg i 15 minutter ved 100 °C med en hastighed på 3 omdrejninger.