Pandekager med nye kartofler og dild

Nye kartofler og aromatisk frisk dild - den perfekte kombination, pakket ind i en delikat pandekage. Dette er en lækker idé til et sommermåltid, hvor du kan bruge en rest kartofler fra aftensmaden.

Tilberedning: 1h

Medium

Pandekager med nye kartofler og dild

Tilberedning: 1h

Medium

Ingredienser:

  • 250 g vand
  • 1 g sort peber
  • 200 g løg
  • 9 g salt
  • 180 g Hele hønseæg
  • 230 g hvedemel type 500
  • 600 g Kartofler kogt i vand
  • 250 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 120 g Rapsolie
  • 20 g Dildfrø
  • 100 g klaret smør

Metode:

  1. Kom 20 gram frisk dild uden stilk i et mixerbæger. Hak i 5 sekunder ved hastighed 10. Brug en spatel til at overføre indholdet til en skål, og sæt den til side. Kom 200 gram løg, skrællet og skåret i mindre stykker, i koppen. Hak i 10 sekunder ved hastighed 10. Tilsæt 80 g rapsolie. Steg i 15 minutter ved 100 °C med en hastighed på 3 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover