Fløde af yams. Torsk i tomat med bulgurgrød og grønne bønner.

En lækker og sund to-retters middag for hele familien. Denne suppe er fuld af smag og aroma og er tilberedt på en yambasis med ingefær, gulerødder og kokosmælk. Torsk i tomater med aromatisk bulgurgrød og dampede grønne bønner.

Tilberedning: 1h

Medium

Fløde af yams. Torsk i tomat med bulgurgrød og grønne bønner.

Tilberedning: 1h

Medium

Ingredienser:

  • 600 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g hvid peber
  • 1 g gurkemeje
  • 10 g frisk koriander
  • 100 g rødløg
  • 120 g skalotteløg
  • 300 g cherrytomater
  • 200 g Bulgur gryn
  • 8 g frisk ingefær
  • 2 g røget paprika
  • 500 g Yams
  • 1 g Chiliflager
  • 200 g grøntsagsbouillon
  • 16 g hvidløg
  • 150 g gulerødder
  • 30 g Jordnødder
  • 200 g Kokosmælk
  • 90 g olivenolie
  • 50 g Rapsolie
  • 400 g grønne bønner
  • 10 g havsalt
  • 20 g rød karrypasta
  • 600 g Torskefilet

Metode:

  1. Forvarm ovnen med termohastighed til 180 °C. Sæt en skål på låget af en kop uden kork, nulstil vægten, og vej 600 gram torskefilet skåret i 4 fileter af, tilsæt 40 gram olivenolie, 1 knivspids havsalt og 1 knivspids hvid peber. Bland hele blandingen, og sæt den til side i køleskabet.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover