Fløde af yams. Torsk i tomat med bulgurgrød og grønne bønner.
En lækker og sund to-retters middag for hele familien. Denne suppe er fuld af smag og aroma og er tilberedt på en yambasis med ingefær, gulerødder og kokosmælk. Torsk i tomater med aromatisk bulgurgrød og dampede grønne bønner.
Tilberedning: 1h
Medium
Tilberedning: 1h
Medium
Ingredienser:
- 600 g vand
- 1 g sort peber
- 1 g hvid peber
- 1 g gurkemeje
- 10 g frisk koriander
- 100 g rødløg
- 120 g skalotteløg
- 300 g cherrytomater
- 200 g Bulgur gryn
- 8 g frisk ingefær
- 2 g røget paprika
- 500 g Yams
- 1 g Chiliflager
- 200 g grøntsagsbouillon
- 16 g hvidløg
- 150 g gulerødder
- 30 g Jordnødder
- 200 g Kokosmælk
- 90 g olivenolie
- 50 g Rapsolie
- 400 g grønne bønner
- 10 g havsalt
- 20 g rød karrypasta
- 600 g Torskefilet
Metode:
- Forvarm ovnen med termohastighed til 180 °C. Sæt en skål på låget af en kop uden kork, nulstil vægten, og vej 600 gram torskefilet skåret i 4 fileter af, tilsæt 40 gram olivenolie, 1 knivspids havsalt og 1 knivspids hvid peber. Bland hele blandingen, og sæt den til side i køleskabet.