Nudler af semulje

Hjemmelavede semuljenudler er en god erstatning for traditionel pasta. De smager dejligt serveret med knækbrød eller som tilbehør til supper og hovedretter.

Tilberedning: 45 min

Let

Nudler af semulje

Tilberedning: 45 min

Let

Ingredienser:

  • 40 g salt
  • 35 g smør
  • 120 g Hele hønseæg
  • 20 g 18% creme fraiche
  • 250 g semulje

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 250 gram semulje af. Tilsæt 1 teskefuld salt til skålen med gryn, og sæt den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover