Tomatbraiseret svinekam med boghvede

Ernæringsmæssige værdier pr. 1 portion: 439 kcal Kulhydrater 39 g Protein 45 g Fedtstoffer 18 g

Tilberedning: 35 min

Let

Tomatbraiseret svinekam med boghvede

Tilberedning: 35 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 1 g tørret merian
  • 100 g cherrytomater
  • 120 g grøntsagsbouillon
  • 1 g salt
  • 70 g Byggryn
  • 5 g Rapsolie
  • 170 g udbenet rå svinekam

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af koppen, nulstil vægten, og vej 70 gram hirsegryn af i den. Kog hirsegrynene i henhold til anvisningerne på pakken.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover