»Cheesecake« lavet af hirsegryn med en lækker mousse og hindbær

»Cheesecake« i en glutenfri og laktosefri version baseret på hirsegryn med en unik dadel- og avocadomousse serveret med friske hindbær er den perfekte idé til en sund og lækker dessert.

Tilberedning: 1h 30 min

Let

»Cheesecake« lavet af hirsegryn med en lækker mousse og hindbær

Tilberedning: 1h 30 min

Let

Ingredienser:

  • 150 g vand
  • 200 g vand
  • 400 g kokosnød-drik
  • 1 g vaniljeekstrakt
  • 100 g hindbær
  • 150 g avocado
  • 200 g Byggryn
  • 50 g citronsaft
  • 200 g Kokosmælk
  • 50 g kokosmel
  • 70 g tørrede dadler
  • 150 g kokosnøddespåner
  • 15 g klaret smør
  • 150 g Kokossukker

Metode:

  1. Sæt en skål på koppens låg, nulstil vægten, og vej 70 gram tørrede dadler uden kerner af, tilsæt 150 gram kogende vand, og sæt det til side i ca. 20 minutter.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover