»Cheesecake« lavet af hirsegryn med en lækker mousse og hindbær
»Cheesecake« i en glutenfri og laktosefri version baseret på hirsegryn med en unik dadel- og avocadomousse serveret med friske hindbær er den perfekte idé til en sund og lækker dessert.
Tilberedning: 1h 30 min
Let
Tilberedning: 1h 30 min
Let
Ingredienser:
- 150 g vand
- 200 g vand
- 400 g kokosnød-drik
- 1 g vaniljeekstrakt
- 100 g hindbær
- 150 g avocado
- 200 g Byggryn
- 50 g citronsaft
- 200 g Kokosmælk
- 50 g kokosmel
- 70 g tørrede dadler
- 150 g kokosnøddespåner
- 15 g klaret smør
- 150 g Kokossukker
Metode:
- Sæt en skål på koppens låg, nulstil vægten, og vej 70 gram tørrede dadler uden kerner af, tilsæt 150 gram kogende vand, og sæt det til side i ca. 20 minutter.