Peber og tomatcreme. Tofu med grød og asparges.
En to-retters middag til travle mennesker. En opskrift på at lave en lækker suppe og en smagfuld hovedret på samme tid.
Tilberedning: 2h
Let

Tilberedning: 2h
Let
Ingredienser:
- 100 g vand
- 100 g bouillonpasta - CVR
- 5 g frisk koriander
- 40 g sojasauce
- 200 g cherrytomater
- 150 g Bulgur gryn
- 4 g stærkt paprikapulver
- 5 g frisk basilikum
- 50 g yoghurt
- 200 g tofu
- 8 g Sød paprikapulver
- 400 g Hindbærtomater
- 1 g Chiliflager
- 20 g Agavesirup
- 200 g løg
- 5 g sukker
- 12 g hvidløg
- 2 g salt
- 300 g rød peber
- 250 g asparges
- 30 g sesamolie
- 80 g olivenolie
- 10 g Sesamfrø
Metode:
- Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 200 gram tofu skåret i tern på 2 cm af. Tilsæt 1 spsk agavesirup, 30 gram sesamolie, 4 spsk sojasauce, 1 tsk sød paprika og evt. 1 knivspids chiliflager. Sæt den krydrede tofu i køleskabet i mindst 1 time. Følg de næste trin fra dit apparat.