Peber og tomatcreme. Tofu med grød og asparges.

En to-retters middag til travle mennesker. En opskrift på at lave en lækker suppe og en smagfuld hovedret på samme tid.

Tilberedning: 2h

Let

Peber og tomatcreme. Tofu med grød og asparges.

Tilberedning: 2h

Let

Ingredienser:

  • 100 g vand
  • 100 g bouillonpasta - CVR
  • 5 g frisk koriander
  • 40 g sojasauce
  • 200 g cherrytomater
  • 150 g Bulgur gryn
  • 4 g stærkt paprikapulver
  • 5 g frisk basilikum
  • 50 g yoghurt
  • 200 g tofu
  • 8 g Sød paprikapulver
  • 400 g Hindbærtomater
  • 1 g Chiliflager
  • 20 g Agavesirup
  • 200 g løg
  • 5 g sukker
  • 12 g hvidløg
  • 2 g salt
  • 300 g rød peber
  • 250 g asparges
  • 30 g sesamolie
  • 80 g olivenolie
  • 10 g Sesamfrø

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 200 gram tofu skåret i tern på 2 cm af. Tilsæt 1 spsk agavesirup, 30 gram sesamolie, 4 spsk sojasauce, 1 tsk sød paprika og evt. 1 knivspids chiliflager. Sæt den krydrede tofu i køleskabet i mindst 1 time. Følg de næste trin fra dit apparat.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover