Græskarcreme. Kylling med nye kartofler, dild og broccoli
Aromatisk stegt græskarcreme serveret med svesker i bacon, ledsaget af en samtidig dampet anden ret - saftig kylling med nye kartofler, broccoli og frisk dild.
Tilberedning: 2h
Medium

Tilberedning: 2h
Medium
Ingredienser:
- 1 g sort peber
- 120 g skalotteløg
- 4 g stærkt paprikapulver
- 4 g Sød paprikapulver
- 800 g hokkaido-græskar
- 700 g grøntsagsbouillon
- 8 g hvidløg
- 150 g gulerødder
- 12 g salt
- 30 g afskallede græskarkerner
- 120 g Udbenet røget bacon
- 100 g Kokosmælk
- 65 g blommer
- 300 g broccoli
- 120 g Rapsolie
- 10 g Dildfrø
- 500 g tidlige kartofler
- 10 g persilleblade
- 450 g kyllingebrystkød, uden skind
- 70 g klaret smør
Metode:
- Forvarm ovnen med varmluft til 180 °C. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 800 g græskar af, som er vasket, renset for kerner og fibre og skåret i mindre stykker, tilsæt 70 g rapsolie, 1 knivspids salt og 1 knivspids peber, bland grundigt, og fordel det jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i den forvarmede ovn i 20-25 minutter.