Græskarcreme. Kylling med nye kartofler, dild og broccoli

Aromatisk stegt græskarcreme serveret med svesker i bacon, ledsaget af en samtidig dampet anden ret - saftig kylling med nye kartofler, broccoli og frisk dild.

Tilberedning: 2h

Medium

Græskarcreme. Kylling med nye kartofler, dild og broccoli

Tilberedning: 2h

Medium

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 120 g skalotteløg
  • 4 g stærkt paprikapulver
  • 4 g Sød paprikapulver
  • 800 g hokkaido-græskar
  • 700 g grøntsagsbouillon
  • 8 g hvidløg
  • 150 g gulerødder
  • 12 g salt
  • 30 g afskallede græskarkerner
  • 120 g Udbenet røget bacon
  • 100 g Kokosmælk
  • 65 g blommer
  • 300 g broccoli
  • 120 g Rapsolie
  • 10 g Dildfrø
  • 500 g tidlige kartofler
  • 10 g persilleblade
  • 450 g kyllingebrystkød, uden skind
  • 70 g klaret smør

Metode:

  1. Forvarm ovnen med varmluft til 180 °C. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 800 g græskar af, som er vasket, renset for kerner og fibre og skåret i mindre stykker, tilsæt 70 g rapsolie, 1 knivspids salt og 1 knivspids peber, bland grundigt, og fordel det jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag i den forvarmede ovn i 20-25 minutter.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover