»Kokos-æg-lime 'cheesecake'
Denne bambus-cheesecake med kokosspåner og friskpresset citronsaft er den perfekte idé til en lækker og sund dessert.
Tilberedning: 5h
Medium

Tilberedning: 5h
Medium
Ingredienser:
- 20 g kokosolie
- 100 g vand
- 500 g kokosnød-drik
- 4 g Stødt kanel
- 60 g smuttede mandler
- 80 g xylitol
- 200 g Byggryn
- 25 g citronsaft
- 150 g Havregryn
- 160 g Kokosmælk
- 80 g tørrede dadler
- 24 g kokosnøddespåner
- 16 g Kakaopulver 16 %.
Metode:
- Sæt en skål på koppens låg, nulstil vægten, og vej 80 gram tørrede dadler uden kerner af. Tilsæt 100 g kogende vand til skålen med dadlerne, og sæt den til side i ca. 20 minutter. Forvarm din ovn med et termokredsløb til 180 °C.