»Kokos-æg-lime 'cheesecake'

Denne bambus-cheesecake med kokosspåner og friskpresset citronsaft er den perfekte idé til en lækker og sund dessert.

Tilberedning: 5h

Medium

»Kokos-æg-lime 'cheesecake'

Tilberedning: 5h

Medium

Ingredienser:

  • 20 g kokosolie
  • 100 g vand
  • 500 g kokosnød-drik
  • 4 g Stødt kanel
  • 60 g smuttede mandler
  • 80 g xylitol
  • 200 g Byggryn
  • 25 g citronsaft
  • 150 g Havregryn
  • 160 g Kokosmælk
  • 80 g tørrede dadler
  • 24 g kokosnøddespåner
  • 16 g Kakaopulver 16 %.

Metode:

  1. Sæt en skål på koppens låg, nulstil vægten, og vej 80 gram tørrede dadler uden kerner af. Tilsæt 100 g kogende vand til skålen med dadlerne, og sæt den til side i ca. 20 minutter. Forvarm din ovn med et termokredsløb til 180 °C.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover