Fyldt kylling i polsk stil
Hemmeligheden bag denne traditionelle polske kyllingesteg er et fyld af fjerkrælever, persille og merian. Takket være den langsomme stegning trænger fyldets smag ind i det møre, saftige kød, og skorpen bliver gylden og sprød.
Tilberedning: 1h 45 min
Medium
Tilberedning: 1h 45 min
Medium
Ingredienser:
- 1 g sort peber
- 4 g muskatnød
- 4 g tørret merian
- 20 g hvidløg
- 24 g salt
- 100 g smør
- 50 g citronsaft
- 120 g Hele hønseæg
- 100 g Almindelige hvederuller
- 2000 g Kyllingekroppe
- 300 g Kyllingelever
Metode:
- Sæt en skål på låget af koppen. Nulstil vægten, og vej 2.000 gram kyllingeskrog af. Gnid kyllingeskroget indvendigt og udvendigt med saften af 1/2 citron og 2 teskefulde salt, og sæt det til side.