Fyldt kylling i polsk stil

Hemmeligheden bag denne traditionelle polske kyllingesteg er et fyld af fjerkrælever, persille og merian. Takket være den langsomme stegning trænger fyldets smag ind i det møre, saftige kød, og skorpen bliver gylden og sprød.

Tilberedning: 1h 45 min

Medium

Fyldt kylling i polsk stil

Tilberedning: 1h 45 min

Medium

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 4 g muskatnød
  • 4 g tørret merian
  • 20 g hvidløg
  • 24 g salt
  • 100 g smør
  • 50 g citronsaft
  • 120 g Hele hønseæg
  • 100 g Almindelige hvederuller
  • 2000 g Kyllingekroppe
  • 300 g Kyllingelever

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af koppen. Nulstil vægten, og vej 2.000 gram kyllingeskrog af. Gnid kyllingeskroget indvendigt og udvendigt med saften af 1/2 citron og 2 teskefulde salt, og sæt det til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover