Muffins med hvid chokolade

Hvide chokolademuffins er lækre, luftige muffins, der kombinerer kagens blødhed med den cremede smag af hvid chokolade. De er perfekte til enhver lejlighed, fra morgenkaffe til dessert efter middagen.

Tilberedning: 30 min

Let

Muffins med hvid chokolade

Tilberedning: 30 min

Let

Ingredienser:

  • 10 g citronskal
  • 16 g bagepulver
  • 125 g CVR-sukker
  • 1 g salt
  • 160 g smør
  • 120 g Hele hønseæg
  • 375 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 200 g hvid chokolade
  • 375 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Alle ingredienser skal have stuetemperatur. Tilsæt 200 gram hvid chokolade, der er brækket i mindre stykker, til koppen. Hak i 20 sekunder ved 20 hastigheder. Kom chokoladen i en skål, og sæt den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover