Bønne- og kartoffelsuppe
Bønne- og kartoffelsuppe er en let sommerret, der kombinerer de unge grøntsagers lækkerhed med sæsonens friske ingredienser. Suppen er baseret på nye kartofler og hestebønner, som når de koges sammen, danner en harmonisk smagssammensætning med tilsætning af frisk dild, som forstærker aromaen og giver den en karakteristisk smag.
Tilberedning: 40 min
Let
Tilberedning: 40 min
Let
Ingredienser:
- 1100 g vand
- 1 g sort peber
- 70 g bouillonpasta - CVR
- 1 g gurkemeje
- 15 g hvidløg
- 6 g salt
- 30 g Purløg
- 30 g smør
- 150 g 18% creme fraiche
- 400 g brede bønner
- 30 g olivenolie
- 30 g Dildfrø
- 100 g Fetaost
- 500 g tidlige kartofler
Metode:
- Du kan tilberede hestebønnerne fra Cookover-opskriften. Lad bønnerne køle af, og pil skindet af. Sæt en skål på låget af en kop, og vej 150 gram 18 % fløde af. Sæt den til side. Sæt en anden skål på låget af koppen, og vej 100 gram fetaost af. Sæt den til side.