Bønne- og kartoffelsuppe

Bønne- og kartoffelsuppe er en let sommerret, der kombinerer de unge grøntsagers lækkerhed med sæsonens friske ingredienser. Suppen er baseret på nye kartofler og hestebønner, som når de koges sammen, danner en harmonisk smagssammensætning med tilsætning af frisk dild, som forstærker aromaen og giver den en karakteristisk smag.

Tilberedning: 40 min

Let

Bønne- og kartoffelsuppe

Tilberedning: 40 min

Let

Ingredienser:

  • 1100 g vand
  • 1 g sort peber
  • 70 g bouillonpasta - CVR
  • 1 g gurkemeje
  • 15 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 30 g Purløg
  • 30 g smør
  • 150 g 18% creme fraiche
  • 400 g brede bønner
  • 30 g olivenolie
  • 30 g Dildfrø
  • 100 g Fetaost
  • 500 g tidlige kartofler

Metode:

  1. Du kan tilberede hestebønnerne fra Cookover-opskriften. Lad bønnerne køle af, og pil skindet af. Sæt en skål på låget af en kop, og vej 150 gram 18 % fløde af. Sæt den til side. Sæt en anden skål på låget af koppen, og vej 100 gram fetaost af. Sæt den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover