Græskarsuppe med appelsin og kokos

Vanvittigt lækker og aromatisk græskarbaseret creme med kokosmælk og appelsinsaft er en interessant kombination af ingredienser, der passer perfekt sammen.

Tilberedning: 50 min

Let

Græskarsuppe med appelsin og kokos

Tilberedning: 50 min

Let

Ingredienser:

  • 20 g kokosolie
  • 350 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g gurkemeje
  • 80 g kokosnød-drik
  • 20 g smuttede mandler
  • 50 g løg
  • 4 g hvidløg
  • 3 g salt
  • 20 g Kokosmælk
  • 70 g appelsinjuice 100%
  • 150 g Svampegræskar

Metode:

  1. Kom 1 fed hvidløg og 50 gram løg, der er skrællet og hakket i mindre stykker, i en hakker. Hak i 10 sekunder ved hastighed 10.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover