Bagt torsk under en kokosbechamelsaus
En meget aromatisk fiskeret med citronsaft bagt under en bechamel med mozzarellaost. Den umiskendelige aroma fra kokosbechamelen med urter fra Provence, muskatnød og chili tilsat frisk basilikum.
Tilberedning: 45 min
Let
Tilberedning: 45 min
Let
Ingredienser:
- 1 g sort peber
- 1 g muskatnød
- 1 g Chilipulver
- 10 g frisk basilikum
- 40 g mozzarella
- 1 g Urter de Provence
- 10 g citronsaft
- 300 g fersk torsk
- 150 g Kokosmælk
- 100 g porre
- 2 g havsalt
- 30 g klaret smør
Metode:
- Forvarm ovnen med termokredsløbet til 180 °C. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 40 gram groftrevet mozzarella af i den. Sæt den til side.