Bagt torsk under en kokosbechamelsaus

En meget aromatisk fiskeret med citronsaft bagt under en bechamel med mozzarellaost. Den umiskendelige aroma fra kokosbechamelen med urter fra Provence, muskatnød og chili tilsat frisk basilikum.

Tilberedning: 45 min

Let

Bagt torsk under en kokosbechamelsaus

Tilberedning: 45 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 1 g muskatnød
  • 1 g Chilipulver
  • 10 g frisk basilikum
  • 40 g mozzarella
  • 1 g Urter de Provence
  • 10 g citronsaft
  • 300 g fersk torsk
  • 150 g Kokosmælk
  • 100 g porre
  • 2 g havsalt
  • 30 g klaret smør

Metode:

  1. Forvarm ovnen med termokredsløbet til 180 °C. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 40 gram groftrevet mozzarella af i den. Sæt den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover