Chokoladedessert med havregryn

Boghvede er et skatkammer af B-vitaminer, fosfor, zink og silicium. Det er letfordøjeligt, glutenfrit og fantastisk for hårets og neglenes tilstand.

Tilberedning: 20 min

Let

Chokoladedessert med havregryn

Tilberedning: 20 min

Let

Ingredienser:

  • 100 g vand
  • 80 g kokosnød-drik
  • 20 g hindbær
  • 50 g kogte hirsegryn
  • 50 g tørrede dadler
  • 30 g mørk chokolade

Metode:

  1. Sæt en skål på koppens låg, nulstil vægten, og vej 50 g tørrede dadler af. Tilsæt 100 g kogende vand til skålen med dadlerne, og lad det stå i ca. 10 minutter.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover