Spinatfingre med bacon
Superlækre snoede fingre med et smagfuldt fyld af spinat, hvidløg og røget bacon toppet med pulled cheese.
Tilberedning: 1h
Medium

Tilberedning: 1h
Medium
Ingredienser:
- 1 g sort peber
- 1 g stærkt paprikapulver
- 100 g mozzarella
- 50 g fetaost
- 300 g Forberedt butterdej
- 12 g hvidløg
- 2 g salt
- 50 g smør
- 60 g Hele hønseæg
- 100 g Udbenet røget bacon
- 200 g spinat
- 10 g Sesamfrø
- 20 g hvedemel type 450
Metode:
- Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 100 gram groftrevet mozzarella af i den. Tilsæt 50 g smuldret fetaost til skålen med mozzarellaen, og sæt den til side.