Spinatfingre med bacon

Superlækre snoede fingre med et smagfuldt fyld af spinat, hvidløg og røget bacon toppet med pulled cheese.

Tilberedning: 1h

Medium

Spinatfingre med bacon

Tilberedning: 1h

Medium

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 1 g stærkt paprikapulver
  • 100 g mozzarella
  • 50 g fetaost
  • 300 g Forberedt butterdej
  • 12 g hvidløg
  • 2 g salt
  • 50 g smør
  • 60 g Hele hønseæg
  • 100 g Udbenet røget bacon
  • 200 g spinat
  • 10 g Sesamfrø
  • 20 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 100 gram groftrevet mozzarella af i den. Tilsæt 50 g smuldret fetaost til skålen med mozzarellaen, og sæt den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover