Ostepizza

Proteinpizza på en bund af landost toppet med meget aromatisk gorgonzolaost, røget bacon og rødløg.

Tilberedning: 45 min

Let

Ostepizza

Tilberedning: 45 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g hvid peber
  • 40 g rødløg
  • 1 g oregano
  • 100 g gorgonzola
  • 300 g hytteost
  • 3 g salt
  • 120 g Hele hønseæg
  • 50 g Udbenet røget bacon
  • 10 g olivenolie
  • 100 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Forvarm ovnen til 180 °C med termofunktionen (over- og undervarme). Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 40 gram rødløg skåret i fjer af. Tilsæt 50 gram bacon skåret i mindre stykker og 100 gram gorgonzolaost til skålen med løgene, og stil den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover