Ostepizza
Proteinpizza på en bund af landost toppet med meget aromatisk gorgonzolaost, røget bacon og rødløg.
Tilberedning: 45 min
Let

Tilberedning: 45 min
Let
Ingredienser:
- 1 g hvid peber
- 40 g rødløg
- 1 g oregano
- 100 g gorgonzola
- 300 g hytteost
- 3 g salt
- 120 g Hele hønseæg
- 50 g Udbenet røget bacon
- 10 g olivenolie
- 100 g hvedemel type 450
Metode:
- Forvarm ovnen til 180 °C med termofunktionen (over- og undervarme). Sæt en skål på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 40 gram rødløg skåret i fjer af. Tilsæt 50 gram bacon skåret i mindre stykker og 100 gram gorgonzolaost til skålen med løgene, og stil den til side.