Boghvedefrikadeller med fetaost

Bløde, meget møre boghvedekoteletter med spinat og fetaost er en god idé til en hurtig, kødløs middag.

Tilberedning: 1h

Let

Boghvedefrikadeller med fetaost

Tilberedning: 1h

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 1 g stærkt paprikapulver
  • 100 g fetaost
  • 120 g løg
  • 12 g hvidløg
  • 200 g Brødkrummer
  • 50 g smør
  • 60 g Hele hønseæg
  • 150 g spinat
  • 50 g Rapsolie
  • 300 g kogte boghvedegryn
  • 50 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Tilsæt 3 fed pillet hvidløg, 120 gram løg pillet og skåret i mindre stykker. Hak 10 sekunder ved hastighed 10.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover