Salat med pocherede æg

En lækker opskrift på en let, forårsagtig og sund salat med sprøde, dampede asparges, avocado og pocherede æg.

Tilberedning: 30 min

Let

Salat med pocherede æg

Tilberedning: 30 min

Let

Ingredienser:

  • 1500 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g timian
  • 50 g rucola
  • 70 g avocado
  • 10 g Purløg
  • 15 g citronsaft
  • 120 g Hele hønseæg
  • 30 g mandler
  • 20 g Sennep
  • 150 g asparges
  • 35 g olivenolie
  • 3 g havsalt

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af et bæger uden kork, nulstil vægten, og vej 50 gram rucola af, tilsæt 70 gram avocado, skrællet og skåret i skiver, og 2 spiseskefulde hakkede mandler, og sæt til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover