Veganske boghvedekoteletter
Perfekte, møre veganske koteletter baseret på boghvedegryn med hvidløg, spinat og aromatiske soltørrede tomater. Boghvedegryn er en kilde til protein og essentielle aminosyrer.
Tilberedning: 1h
Let

Tilberedning: 1h
Let
Ingredienser:
- 1 g sort peber
- 100 g rødløg
- 1 g stærkt paprikapulver
- 100 g soltørrede tomater
- 50 g marinade af soltørrede tomater
- 12 g hvidløg
- 6 g salt
- 200 g Brødkrummer
- 150 g spinat
- 50 g Rapsolie
- 300 g kogte boghvedegryn
Metode:
- Tilsæt 3 fed pillet hvidløg, 100 gram rødløg, der er pillet og skåret i mindre stykker, og 100 gram soltørrede tomater, der er skåret i mindre stykker. Hak i 10 sekunder ved 10 hastigheder.