Veganske boghvedekoteletter

Perfekte, møre veganske koteletter baseret på boghvedegryn med hvidløg, spinat og aromatiske soltørrede tomater. Boghvedegryn er en kilde til protein og essentielle aminosyrer.

Tilberedning: 1h

Let

Veganske boghvedekoteletter

Tilberedning: 1h

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 100 g rødløg
  • 1 g stærkt paprikapulver
  • 100 g soltørrede tomater
  • 50 g marinade af soltørrede tomater
  • 12 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 200 g Brødkrummer
  • 150 g spinat
  • 50 g Rapsolie
  • 300 g kogte boghvedegryn

Metode:

  1. Tilsæt 3 fed pillet hvidløg, 100 gram rødløg, der er pillet og skåret i mindre stykker, og 100 gram soltørrede tomater, der er skåret i mindre stykker. Hak i 10 sekunder ved 10 hastigheder.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover