Grøntsagsburgere
Veganske grøntsagsburgere lavet med squash, broccoli, blomkål, gulerødder, spinat og selleri er et væld af smag, vitaminer og fibre.
Tilberedning: 1h 30 min
Medium
Tilberedning: 1h 30 min
Medium
Ingredienser:
- 50 g vand
- 800 g vand
- 1 g oregano
- 60 g løg
- 100 g Courgetter
- 100 g gulerødder
- 6 g salt
- 80 g Havregryn
- 50 g spinat
- 100 g broccoli
- 100 g Blomkål
- 30 g olivenolie
- 50 g Knoldselleri
- 15 g persilleblade
- 40 g fuldkornshavremel, glutenfri
- 1 g basilikum, tørret
Metode:
- Sæt en skål på koppens låg, nulstil vægten, og vej 80 gram havregryn af. Tilsæt 50 gram kogende vand til skålen med korn, rør rundt, og stil til side.