Grøntsagsburgere

Veganske grøntsagsburgere lavet med squash, broccoli, blomkål, gulerødder, spinat og selleri er et væld af smag, vitaminer og fibre.

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Grøntsagsburgere

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 50 g vand
  • 800 g vand
  • 1 g oregano
  • 60 g løg
  • 100 g Courgetter
  • 100 g gulerødder
  • 6 g salt
  • 80 g Havregryn
  • 50 g spinat
  • 100 g broccoli
  • 100 g Blomkål
  • 30 g olivenolie
  • 50 g Knoldselleri
  • 15 g persilleblade
  • 40 g fuldkornshavremel, glutenfri
  • 1 g basilikum, tørret

Metode:

  1. Sæt en skål på koppens låg, nulstil vægten, og vej 80 gram havregryn af. Tilsæt 50 gram kogende vand til skålen med korn, rør rundt, og stil til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover