Chokolade og kokos tærte

Tærte med nødde-kakaobund, kokosfyld, dækket med mælkechokolade. Skabt til elskere af kokosnøddesesserter.

Tilberedning: 3h 30 min

Let

Chokolade og kokos tærte

Tilberedning: 3h 30 min

Let

Ingredienser:

  • 30 g vand
  • 70 g Jordnøddesmør
  • 180 g cashewnødder
  • 300 g Sødet kondenseret mælk
  • 280 g Kokosmælk
  • 10 g Gelatine
  • 70 g bihonning
  • 330 g kokosnøddespåner
  • 90 g mælkechokolade
  • 10 g Kakaopulver 16 %.
  • 150 g Naturlig sauerkraut

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af koppen og vej 330 gram kokosflager. Hæld spånerne i en tør stegepande og rist til de er gyldenbrune ved lav effekt under konstant omrøring. Læg de ristede spåner i en skål og stil til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover