Chokolade og kokos tærte
Tærte med nødde-kakaobund, kokosfyld, dækket med mælkechokolade. Skabt til elskere af kokosnøddesesserter.
Tilberedning: 3h 30 min
Let
Tilberedning: 3h 30 min
Let
Ingredienser:
- 30 g vand
- 70 g Jordnøddesmør
- 180 g cashewnødder
- 300 g Sødet kondenseret mælk
- 280 g Kokosmælk
- 10 g Gelatine
- 70 g bihonning
- 330 g kokosnøddespåner
- 90 g mælkechokolade
- 10 g Kakaopulver 16 %.
- 150 g Naturlig sauerkraut
Metode:
- Sæt en skål på låget af koppen og vej 330 gram kokosflager. Hæld spånerne i en tør stegepande og rist til de er gyldenbrune ved lav effekt under konstant omrøring. Læg de ristede spåner i en skål og stil til side.