Oksemørbrad og kartofler med rosmarin

Næringsværdier pr. 1 portion: 587 kcal Kulhydrater 61 g Protein 32 g Fedt 25 g

Tilberedning: 1h

Let

Oksemørbrad og kartofler med rosmarin

Tilberedning: 1h

Let

Ingredienser:

  • 1000 g vand
  • 1 g sort peber
  • 100 g cherrytomater
  • 3 g balsamicoeddike
  • 1 g tørret rosmarin
  • 20 g rucola
  • 10 g Ahornsirup
  • 1 g salt
  • 120 g oksemørbrad
  • 5 g olivenolie
  • 10 g Rapsolie
  • 250 g tidlige kartofler
  • 12 g persilleblade

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af en kop, og vej 100 gram cherrytomater af i den. Sæt den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover