Biavetta med gorgonzola og soltørrede tomater

Delikat biavetta-pasta af hård hvede, der ligner riskorn, i en cremet sauce med gorgonzola, soltørrede tomater og spinat.

Tilberedning: 35 min

Let

Biavetta med gorgonzola og soltørrede tomater

Tilberedning: 35 min

Let

Ingredienser:

  • 100 g soltørrede tomater
  • 80 g gorgonzola
  • 50 g marinade af soltørrede tomater
  • 150 g pasta
  • 250 g grøntsagsbouillon
  • 100 g løg
  • 8 g hvidløg
  • 150 g spinat
  • 80 g parmesanost

Metode:

  1. Tilsæt 80 gram parmesanost skåret i mindre stykker til koppen. Hak i 20 sekunder ved en hastighed på 20 omgange. Brug en spatel til at overføre indholdet til en skål, og sæt den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover