Veganske dumplings med sommerkål

En delikat æggefri dumplingdej og lækkert fyld lavet af ungkål med tilsætning af frisk, aromatisk dild er en perfekt idé til et forårsmåltid.

Tilberedning: 2h

Medium

Veganske dumplings med sommerkål

Tilberedning: 2h

Medium

Ingredienser:

  • 450 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g Allehånde
  • 1 g laurbærblade
  • 100 g løg
  • 5 g sukker
  • 12 g salt
  • 500 g Hvidkål
  • 60 g Rapsolie
  • 20 g Dildfrø
  • 350 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Tilsæt 20 gram dild, hakket hver 3. cm, til en ren og tør kop. Hak i 5 sekunder ved 20 omdrejninger. Brug en spatel, overfør indholdet til en skål og stil til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover