Krydret laksepandekage

Denne luftige pandekage har en gylden, let sprød skorpe og et mørt indre. Laks og rucola er en rigtig god kombination. Kapers, rødløg og flødeost kan også være ideelle tilføjelser, som giver retten en varieret smag.

Tilberedning: 35 min

Let

Krydret laksepandekage

Tilberedning: 35 min

Let

Ingredienser:

  • 40 g rucola
  • 1 g salt
  • 100 g smør
  • 360 g Hele hønseæg
  • 280 g UHT-mælk 3,2 % fedt
  • 150 g røget laks
  • 180 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Forvarm ovnen til 220 °C med termofunktionen. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, vej 100 gram smør af, og sæt den til side. Forbered en bageplade på 25x36 cm.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover