Hvid aspargessuppe
Hvid aspargessuppe er en delikat og aromatisk ret, som du skal prøve i aspargessæsonen. Den er baseret på hvide asparges og semulje, hvilket gør den særlig let og mild.
Tilberedning: 45 min
Let
Tilberedning: 45 min
Let
Ingredienser:
- 2000 g vand
- 1 g sort peber
- 100 g 30% fløde
- 5 g sukker
- 12 g salt
- 80 g smør
- 20 g æggeblommer fra høns
- 650 g asparges
- 80 g semulje
- 20 g Dildfrø
Metode:
- Tilsæt 650 gram asparges, skrællet og skåret i tern på 1 cm, 2000 gram vand, 2 teskefulde salt, 1 teskefuld sukker og 1 teskefuld friskkværnet peber til en kop. Kog i 25 minutter ved 95 ℃ med 1 omvendt hastighed.