Budding med porre og nødder

Perfekt cremet grød med mascarponeost og aromatisk porre toppet med knasende ristede cashewnødder.

Tilberedning: 40 min

Let

Budding med porre og nødder

Tilberedning: 40 min

Let

Ingredienser:

  • 300 g vand
  • 1 g sort peber
  • 40 g bouillonpasta - CVR
  • 200 g Bulgur gryn
  • 60 g Mascarpone
  • 80 g cashewnødder
  • 120 g løg
  • 12 g hvidløg
  • 1 g salt
  • 50 g smør
  • 200 g porre
  • 80 g olivenolie
  • 25 g persilleblade

Metode:

  1. Sæt en kurv på låget af en kop uden prop, nulstil vægten, og vej 200 gram bulgurgrød af. Skyl grøden under rindende vand, og sæt den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover