Kroketter med babykål

Perfekt sprøde kroketter med forårsfyld af spidskål og frisk, aromatisk dild.

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Kroketter med babykål

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 250 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g Allehånde
  • 1 g laurbærblade
  • 100 g skalotteløg
  • 300 g grøntsagsbouillon
  • 5 g sukker
  • 9 g salt
  • 50 g Brødkrummer
  • 240 g Hele hønseæg
  • 280 g hvedemel type 500
  • 250 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 600 g Hvidkål
  • 90 g Rapsolie
  • 15 g Dildfrø

Metode:

  1. Tilsæt 600 gram kål skåret i mindre stykker til bægeret. Hak 15 sekunder ved en hastighed på 8 omgange, mens du ælter blandingen med en spatel gennem åbningen i bægeret.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover