Kroketter med babykål
Perfekt sprøde kroketter med forårsfyld af spidskål og frisk, aromatisk dild.
Tilberedning: 1h 30 min
Medium

Tilberedning: 1h 30 min
Medium
Ingredienser:
- 250 g vand
- 1 g sort peber
- 1 g Allehånde
- 1 g laurbærblade
- 100 g skalotteløg
- 300 g grøntsagsbouillon
- 5 g sukker
- 9 g salt
- 50 g Brødkrummer
- 240 g Hele hønseæg
- 280 g hvedemel type 500
- 250 g Drikkemælk, 2 % fedt
- 600 g Hvidkål
- 90 g Rapsolie
- 15 g Dildfrø
Metode:
- Tilsæt 600 gram kål skåret i mindre stykker til bægeret. Hak 15 sekunder ved en hastighed på 8 omgange, mens du ælter blandingen med en spatel gennem åbningen i bægeret.